
IK BEN PATRIQ
Een van mijn vroegste eetherinneringen is de keuken van mijn Indische oma in Amsterdam-Noord. Daar stonden altijd pannen met heerlijk geurende gerechten op het vuur, en je móést blijven eten — of je wilde of niet. Het ‘kleine hapje’ waar ze het over had, bleek steevast een tafel vol overdaad te zijn. Die erfenis van warme gastvrijheid draag ik nog altijd met me mee — thuis, wanneer vrienden of familie komen eten, én professioneel, in de diners die ik met liefde kook en serveer.
VOORDAT IK KOOKTE..
Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht werkte ik bijna 15 jaar in het bedrijfsleven, in commerciële en consultancyfuncties. Toch lag mijn echte passie altijd al bij eten, drinken en het organiseren van evenementen.
Als salesmanager bij een creatieve conceptcateraar en later bij een evenementenlocatie in Amsterdam heb ik jarenlang mogen bijdragen aan de meest sfeervolle en bijzondere events.
Maar sinds 2022 doe ik wat ik écht het allerleukste vind: zelf koken. In de keuken ben ik weer terug op de plek waar ik zélf zulke warme herinneringen aan heb — en nu heb ik het voorrecht die beleving voor anderen te mogen creëren.


Team
Om de beste kwaliteit en gastvrijheid te kunnen leveren komt Fed by Pat bij diners, afhankelijk van het aantal gasten, bij voorkeur altijd met een team van bevlogen hospitality professionals om in de keuken te helpen of als gastheer/vrouw en 'party manager'. Zo kunnen wij jou en je gasten volledig ontzorgen!
Fed by Pat werkt hiervoor met een poule freelancers die minstens zo gedreven zijn en jarenlange ervaring binnen hospitality, events of keuken hebben.
IMPRESSIE





Ongelooflijke professionaliteit...
...en zo’n goede en positieve sfeer hebben jullie gecreëerd. Er miste niets en alles was goed getimed en in de flow. De hapjes waren zowel optisch als wat smaak betreft verrassend en gevarieerd van smaak. Porties waren echt maatwerk en zo makkelijk te eten zonder gegoochel. Zelfs de vloer is bij ook nog af en toe dansend eten en honderden hapjes schoon gebleven.
Wij willen zeker nog een keer van je kookkunst en de rust en plezier die je uitstraalt genieten.
Kortom heel veel dank en niet alleen namens ons, maar ook namens onze gasten. Conclusie: Fed by Pat geven we 5 sterren. Liefs
Wiebke en Haig
>>
Heerlijk avondje
Gisteren was ik jarig en had ik privé-(thuis)kok Patriq Voorsmit ingehuurd om een heel fijn diner te verzorgen. Het was een mega succes.
Ik ken Patriq van de Hoge Hotelschool Maastricht. De gasten gisterenavond waren vooral ex Hotello’s, dus Patriq had de avond in het teken staan van Maastricht. Werkelijk waar prachtige gerechten met heerlijke wijnen.
Ik kan Fed By Pat aan iedereen aanraden! Wij hadden een uitmuntende avond!
Martijn Verschuur
>>
Het was een groot feest!
Vanaf het eerste gesprek met hem over de bedoeling van dit event tot de voorbereidingen in de keuken, en van het presenteren van de gerechten tot aan het ‘afleveren van een keuken’ aan het einde van de avond, het was één groot feest!
Patriq weet met zijn persoonlijke aanpak, kennis van gerechten en wijnen, en passie voor het vak een geweldige beleving te creëren die heeft gezorgd voor een sfeervolle en zeer smakelijke avond met de collega’s (en partners! 😉).
Fed by Pat is een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft en zich wil laten ontzorgen door een topchef en warm mens!
Lodiers & Partners
>>

Wil je meer weten?
Je kunt contact met ons opnemen via dit contactformulier. Je kunt ook altijd bellen of appen naar:
+31 (0)6 50 60 39 40.










