Sparkles & fireworks at your dinner table
Je feest, borrel of diner is voorbij. De laatste gasten zijn vertrokken en terwijl je – met tegenzin – begint op te ruimen, realiseer je je iets: je hebt eigenlijk niemand écht gesproken. De avond was gezellig, dat zie je aan de lege flessen en blije reacties, maar jij stond vooral in de keuken, schonk drank bij, opende de deur voor nieuwe gasten… en miste zo een groot deel van je eigen feestje. Dat kan anders.
Fed by Pat zorgt ervoor dat jij net zo kunt genieten als je gasten. Geen stress, geen gehaast – alleen maar ontspannen tafelen, fijne gesprekken en genieten van heerlijke gerechten of hapjes. En als het feest voorbij is? Dan hoef je alleen nog maar het licht uit te doen.
Vooraf bespreken we samen jouw wensen, zodat we een menu op maat kunnen samenstellen dat helemaal past bij jouw avond.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we samen iets bijzonders creëren!


PRIVATE
DINING
Vanaf: € 165,- pp op basis van 3 gangen incl. amuse en brood en smeersels op tafel
Een uitgeserveerd 3 gangen diner bij jou thuis of op kantoor, waarbij wij gebruik maken van seizoensproducten en waar mogelijk jouw wensen proberen te verwerken in het menu. Uiteraard uit te breiden met extra gangen, kaasplank, of amuse hapjes.
Voorbeeldmenu:
Steak tartare van tomaat | gepocheerd kwartel ei | parmezaan krokant | ingelegde radijs
Op de huid gebakken Roodbaars | risotto | Saffraan beurre blanc | Bieslook olie | gerookte asperge
Sticky bananencake | Pandan Meringe | Vanille parfait
Op basis van 10 personen / locatie binnen straal van 50 km van Hilversum


PRIVATE
LUNCH
Vanaf: € 100,- pp
Zeg nou zelf, er is toch niets gezelligers dan een uitgebreide lunch met mooie wijnen of een mimosa? Culinair vroeg pieken, wij houden ervan! Mogelijkheden voor brunches met typische brunchgerechten zoals Brioche eggs Norwegian, wentelteefjes met opgeklopte room en huisgemaakte jam, of versgebakken wafels met gepocheerd ei en zalm, of een drie gangen lunch menu, alles is mogelijk!
Omdat wij zelf dol zijn op uitbereide brunches / lunches, verzorgen we ze graag voor jou!
Op basis van 15 personen / locatie binnen straal van 50km van Hilversum


BORREL / FEESTAVOND MET GOEDE HAPPEN
Vanaf: € 80,- pp
Een tuinfeest, uitgebreide borrel of knallend thuisfeest met meer dan alleen bier en bitterballen?
We have you covered! Je hoeft eigenlijk alleen zelf de slingers op te hangen, maar wij vinden het ook prima als je de drank zelf regelt hoor (al ontzorgen we je er graag in). Van mooie borrel plateau's tot uitgeserveerde culinaire hapjes en een goede bitterbal, wij serveren het!
Laat ons horen wat de aanleiding voor jouw borrel of feest is en we komen mooi voorstel.
Prijs betreft een indicatie op basis van borrelplateaus en ca. 5 hapjes p.p.
Op basis van 50 personen / ca. 4 uur event / locatie binnen straal van 50km van Hilversum

LET'S TALK ABOUT FOOD!
Ben jij van plan om binnenkort een lunch, diner, uitgebreide borrel of (tuin) feest te houden? Fed by Pat denkt graag met je mee over de invulling hiervan om een voor jou onvergetelijk evenement te verzorgen!
Of heb jij wellicht ideeën die niet bij het aanbod staan? Neem ook dan gerust contact op. Laten we samen mogelijkheden bespreken en iets bijzonders creëren!
IS LEKKER, ZEGGEN ZIJ

Ongelooflijke professionaliteit...
...en zo’n goede en positieve sfeer hebben jullie gecreëerd. Er miste niets en alles was goed getimed en in de flow. De hapjes waren zowel optisch als wat smaak betreft verrassend en gevarieerd van smaak. Porties waren echt maatwerk en zo makkelijk te eten zonder gegoochel. Zelfs de vloer is bij ook nog af en toe dansend eten en honderden hapjes schoon gebleven.
Wij willen zeker nog een keer van je kookkunst en de rust en plezier die je uitstraalt genieten.
Kortom heel veel dank en niet alleen namens ons, maar ook namens onze gasten. Conclusie: Fed by Pat geven we 5 sterren. Liefs
Wiebke en Haig
>>
Heerlijk avondje
Gisteren was ik jarig en had ik privé-(thuis)kok Patriq Voorsmit ingehuurd om een heel fijn diner te verzorgen. Het was een mega succes.
Ik ken Patriq van de Hoge Hotelschool Maastricht. De gasten gisterenavond waren vooral ex Hotello’s, dus Patriq had de avond in het teken staan van Maastricht. Werkelijk waar prachtige gerechten met heerlijke wijnen.
Ik kan Fed By Pat aan iedereen aanraden! Wij hadden een uitmuntende avond!
Martijn Verschuur
>>
Het was een groot feest!
Vanaf het eerste gesprek met hem over de bedoeling van dit event tot de voorbereidingen in de keuken, en van het presenteren van de gerechten tot aan het ‘afleveren van een keuken’ aan het einde van de avond, het was één groot feest!
Patriq weet met zijn persoonlijke aanpak, kennis van gerechten en wijnen, en passie voor het vak een geweldige beleving te creëren die heeft gezorgd voor een sfeervolle en zeer smakelijke avond met de collega’s (en partners! 😉).
Fed by Pat is een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft en zich wil laten ontzorgen door een topchef en warm mens!
Lodiers & Partners
>>


